Twingo banket i bund

10. marts 2016
Twingo banket i bund

.
Privatleasingsalget er på vej mod de 20 procent af markedet.

Nu banker Renault prisen på en Twingo helt i bund med et godt tilbud. Over 36 måneder med 15.000 km om året er Twingo billigere end bestsellerne.

Kigger man i toppen af hitlisten over de mest populære mikrobiler, så er det ikke her man finder Renault Twingo.
Da skal man lidt længere ned ad listen. Det kan man naturligvis ikke sidde og kigge passivt på hos Renault, så nu sparkes en aggressiv privatleasingkampagne i gang. Med en månedlig ydelse på 1495 kroner, og en førstegangsydelse på 7995 kroner, er tilbuddet fra Renault det, der skal til for at bringe succes til Twingo.
Der er ingen tvivl om, at succes på privatleasing-markedet i vise segmenter, er en forudsætning for vækst. Derfor introducerer vi nu en aggressiv privatleasingkampagne på Twingo. Her er den månedlige ydelse meget lav, og det samlede beløb, der skal betales i hele leasingperioden, er lavere end hos de åbenlyse konkurrenter, siger pressechef for Renault Danmark Søren Hyltoft.
Leasingtilbuddet, der gælder fra 1. marts til 30 juni her i år, er på Expressionudgaven af Twingo. En version, der som standard blandt andet har aircondition, elruder, indfarvede sidespejle og R&Go multimediesystem med Bluetooth telefoni mm. Sideløbende med privatleasingtilbuddet fortsætter finansierings tilbuddet, hvis man ønsker at købe en Twingo. Det betyder, at der er 10.000 kroners rabat, hvis man finansierer gennem Renault. Prisen på en Twingo Expression er således 85.900 kroner, og med en udbetaling på 20 procent vil den månedlige ydelse være 965 kroner.
“Hvorvidt kunden ønsker at eje eller lease er helt op til ham eller hende. Indtil nu har vi så at sige stået på et ben med en attraktiv finansiering og køb. Med privatleasingtilbuddet står vi på begge ben, og kan nu bevæge os frem og op i salgsstatistikken”, siger Søren Hyltoft fra Renault Danmark.
Palle Sund, sund2802@gmail.com, kilde renault.dk