Nyheder
Ugens sunde råd
.Af kostvejleder og NLP-coach Henriette Søvind: Skriv en liste over, hvad der er forkælelse for dig, det må ikke have med mad eller kalorieholdige drikke at gøre.Brug denne liste til, når du vil belønne dig selv med mad eller kalorieholdige drikke. Fortæl din familie og venner, at du vil prioritere dig selv højere, derfor vil […]
.
Af kostvejleder og NLP-coach Henriette Søvind:
Skriv en liste over, hvad der er forkælelse for dig, det må ikke have med mad eller kalorieholdige drikke at gøre.
Brug denne liste til, når du vil belønne dig selv med mad eller kalorieholdige drikke.
Fortæl din familie og venner, at du vil prioritere dig selv højere, derfor vil du undgå ting, der får dig til at overspise. Fx: tage for mange opgaver ind eller få for lidt søvn.
Arranger at du får mere tid til dig selv.(Stress binder fedt på kroppen)
Gør mindst en god ting om dagen for dig selv. Fx: lav en god kop the, pluk bryn eller gå en tur i din pause på arbejdet.
Lav todo liste over din dag, enten om morgenen eller aftenen før. Det vil give dig ro, også selv om, du er hjemmegående.
Afslut dagen med at skrive ned, hvad der netop har gjort din dag smuk!
Når du går efter det, du virkelig ønsker dig i livet, så sparer du både tid, kræfter og penge og samtidig undgår du lappeløsninger der giver jojovægt og lavt selvværd.
Bruschetta med tomatfyld
8 skiver fuldkornsbrød
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber.
Fyld:
4 tomater
1 skalotteløg
1 tsk. balsamicoeddike fra Meyer
1 mozzarella bøf
2 spsk. basilikum
Salt og friskkværnet peber
4 skiver parmaskinke
3 spsk. frisk basilikum
Sæt ovnen på 225 grader, bland knust hvidløg, olivenolie, salt og peber til en hvidløgsolie. Derefter skæres tomaterne og mozzarella bøf i små tern. Pil skalotteløg og hvidløgene og hak dem fint.
Rør tomat, ost sammen med løg, balsamicoeddiken og basilikum og smag til med salt og peber.
Fordel blanding på brødet og til sidst lægges parmaskinken på toppen..
Sæt brødene i ovnen til de er gyldne og sprøde, men stadig bløde inden i,
tag dem straks ud og dryp dem med hvidløgsolie( ca. 15 minutter)og drys frisk basilikum ud over..
Serveres med en grøn salat.
Læs mere her