Utzon juler også

22. december 2013
Utzon juler også

.
Pressemeddelelse!

Oplev julen på Utzon Center: kendte arkitekter kommer med deres bud på et julebord og Kirsten Hørby udstiller sin storslåede julekrybbe med over 300 terrakottafigurer.

Udstillingen Arkitektens julebord præsenteres publikum for 5 fantastiske juleborde pyntet og dækket af arkitekterne Claus Bonderup, Marco Evaristti, Line & Marie Frier, Lars Juul Thiis og Anne Marie Fisker, Tenna Doktor Olsen Tvedebrink & Hans Ramsgaard Møller.

Arkitekterne har fået frie hænder, så der bliver tale om fem meget forskellige bud på et julebord anno 2013. Nogle er rene i udtrykket, andre spraglede og et af dem er direkte provokerende.

Kom også og oplev Kirsten Hørbys storslåede julekrybbe. Julekrybben består af over 300 bibelske, italienske terrakottafigurer sirligt opstillet i et miniaturelandskab på hele 18 kvadratmeter, hvor alt er frembragt af materialer fra naturen. Krybben med Maria, Josef og Jesusbarnet er naturligvis i centrum, men rundt omkring den prydes julekrybben af et broget sydlandsk folkeliv af mennesker og dyr, markedsboder og de hellige tre konger på vej. Krybben har fulgt Kirsten Hørby livet igennem.

På åbningsdagen tændes også Marco Evaristtis juletræ i Atriumgården. Juletræet er helt hvidt og opbygget af Montanas Grid elementer. Når det tændes, ændrer det farve via projekteret lys.
30. december er sidste dag.