Verdensberømt Øjenlæge viser frem i Aalborg

29. november 2013
Verdensberømt Øjenlæge viser frem i Aalborg

.
Pressemeddelelse!

Aalborg: Verdenskendt øjenlæge holder foredrag om synskirurgi
Jørn Jørgensen, der er blandt verdens mest erfarne øjenkirurger, holder sit første foredrag i Nordjylland. Det foregår på arrangement i Aalborg den 11. december, hvor temaet bliver nye muligheder for lang- og nærsynede samt læsebrillebrugere.

Med over 60.000 operationer bag sig er sønderborgenseren Jørn S. Jørgensen en af verdens allermest erfarne synskirurger. Samtidig er han internationalt anerkendt for sin ekspertise og grundlægger af EuroEyes, som er blandt Europas største kæder af øjenklinikker, og som for nylig åbnede afdeling hos Aleris-Hamlet Hospitaler på Sofiendalsvej. Her afhjælper rutinerede kirurger med den nyeste teknologi nær- og langsynethed, bygningsfejl, grå stær samt brug af læsebriller. Når den berømte øjenkirurg gæster Aalborg den 11. december, vil han fokusere på nye muligheder for at afhjælpe synshandicaps.
Der er sket store teknologiske landvindinger i de seneste år, og operationer for lang- og nærsynethed er blevet billigere og mere effektive. Samtidig er der sket en revolution for dem, der gerne vil af med læsebrillerne. Takket være de nyeste trifokale linser kan folk med alderssyn opnå et mere perfekt resultat end nogensinde før og priserne skræmmer næppe, hvis man er vant til at købe briller med glidende overgang, fortæller øjenkirurgen.

Alle er velkomne
Jørn Jørgensen, der deler sin tid mellem Hamborg og Shanghai, blev grebet af udlængsel allerede under uddannelsen til øjenlæge i Odense i 80erne. Efterfølgende arbejdede sønderjyden igennem en årrække i Schweiz og USA, inden han åbnede egen klinik i Hamborg og som den første speciallæge i Tyskland opererede ambulant for grå stær. Det blev i 1993 starten på EuroEyes, som i dag findes i 23 tyske og danske byer senest også Aalborg.
Arrangementet finder sted onsdag den 11. december fra kl. 19 til 20.30 hos EuroEyes på Sofiendalsvej 97 i Aalborg SV. Ud over Jørn Jørgensen kan man møde flere andre eksperter fra EuroEyes. Alle er velkomne, og deltagelse er gratis. EuroEyes byder på et let traktement. Tilmelding kan ske på info@euroeyes.dk eller tlf. 70 27 45 53, og efter arrangementet er der mulighed for at booke tid til en gratis og uforbindende forundersøgelse.