Vi må standse klodens overbefolkning

19. august 2013
Vi må standse klodens overbefolkning

.
Vi har modtaget følgende fra Thure Barsøe-Carnfeldt:

Vi er blevet 99 millioner flere mennesker på kloden de sidste 12 måneder og vi fortsætter med en fødselsrate på 3, 2 babyer hvert eneste sekund med en progressiv stigning.
Inden for de næste 30 år vil vi løbe ind i problemer med fødevareforsyninger, folkevandring, politisk uro, stigende fattigdom, pladsproblemer, klimaproblemer og især miljøproblemer..
Ifølge David Attenborough som er protektor for organisationen www.populationsmatter.org, så beskriver han fremtiden som meget usikker og mørk.
Det er især i Afrika, Asien og Mellemøsten at fødselsraten stiger, men også her i Europa kan vi måle at de hvide europæere er på en lille tilbagegang, hvorimod de europæiske indbyggere fra de før nævnte områder føder mange børn.
FNs befolkningskontor har endnu ikke erkendt, at det er et problem med denne alt for høje fødselsrate.
FN og regeringer over alt på kloden bliver nød til at forstå at vi skal have indført en kraftig fødselsbegrænsning før det er for sent. Det er flere gange tidligere blevet foreslået at der indføres en global fødselsrate med et barn per kvinde i 30 år. På denne måde kan vil vi langsomt komme tilbage fra de nuværende 7,5 milliarder til de 5 milliarder som vor jord kan bære og som har det niveau som vil kunne redde vort klima. Allerede nu ved vi, hvis vi ikke gør noget ved det, vil der i år 2046 vil være 9,1 milliarder mennesker på vor nedslidte klode. Jordens befolkning er fra 1950 til 2012 blevet tredoblet og det fortsætter progressivt hvis vi ikke tager det alvorlig og gør noget ved det. På FN mødet på Christiansborg den 2 september 2013 vil jeg tage sagen op igen.

Der er åbent for kommentarer nederst på siden