Vi vil så gerne være flere

22. august 2013
Vi vil så gerne være flere

.
Pressemeddelelse:

I samarbejde med Noget For Livet lancerer Mariagerfjord Kommune nu en
hjemmeside, der skal tiltrække tilflyttere.

Hjemmesiden boi.mariagerfjord.dk er en del af en storstilet bosætningsindsats, som Mariagerfjord Kommune har haft i støbeskeen gennem længere tid.
– Nye tilflyttere giver vækst og udvikling i kommunen. Vi har rigtig mange gode
muligheder og tilbud til både børnefamilier og erhvervsliv her, og det vil vi gerne gøre mere synligt, fortæller borgmester H.C. Maarup.
Siden boi.mariagerfjord.dk går i luften torsdag d. 22/8 2013 og kan også tilgås via Mariagerfjord Kommunes hjemmeside, www.mariagerfjord.dk.

Alt samlet ét sted
– Med boi.mariagerfjord.dk prøver vi at favne alle de tilbud og muligheder, der
ligger i området.
Vi har ikke skelnet mellem, hvad der er i kommunalt regi, og hvad der er privat. På boi-hjemmesiden kan du finde en byggegrund eller en bolig, søge job, skrive dit barn op til institution eller skole, og du kan læse om alle de fritidstilbud, vi har i kommunen. Kort fortalt er der meget af det, en tilflytterfamilie kan have brug for at vide, forklarer Joan Otte Andersen fra Kultur og Fritid.
Hvis du vil have yderligere information om, hvad Mariagerfjord Kommune har at byde på, finder du folderen Noget for livetMariagerfjord, som indeholder mange af de samme oplysninger som hjemmesiden, på turistbureauer, rådhuse og biblioteker i kommunen. Ønsker du at få folderen tilsendt, kan du kontakte Joan Otte Andersen på tlf. 97 11 35 04.