Vind en fotosession

4. juli 2013
Vind en fotosession

.
Af Helle Schiønning

Fotograf Henrik Sandberg i Hadsund har som før fortalt udlovet et gavekort på 1000 kr. til en fotosession og man bestemmer selv om det skal være et familieportræt, et modelfoto eller et billede af hunden.
Det eneste man skal gøre for at deltage i lodtrækningen er at indsende en mail til Fjordavisen på adressen: red@fjordavisen.nu senest mandag d. 8. juli kl. 12. Vinderen får direkte besked tirsdag d. 9. juli.

Du kan læse lidt om Henrik Sandbergs gøren og laden her:
Fotografernes tid er ikke forbitvært imod, hvis man spørger fotograf Henrik Sandberg fra Hadsund.
Han har travlt – senest har han bidraget med filmoptagelser til dokumentaren “Blodets Bånd”, som netop er blevet vist i biograferne.

Henrik er også fast fotograf på Aalborgs Livsstilmagasin, APPETIZE, hvor han fotograferer en del forskelligt, bl.a. et nyt fast tiltag, “Bybilleder”. I det seneste nummer af magasinet, har han således fotograferet hospitalsklovnen Helle Svane Glinvad, Blomster Designer Jonas Jensen samt Politikker Tina French Nielsen.

Han er ligeledes fast fotograf på “Spillestedet Frikvarteret” i Hadsund Kulturcenter, hvor han bl.a. har fotograferet Moonjam og Poul Krebs, og han skal også fotografere Lars H.U.G. og Rugsted & Kreutzfeldt.
Landets mest innovative musikefterskole ligger i Klejtrup. De har ligeledes bestilt Henrik som fast fotograf på de større kunstnere, som lægger vejen forbi denne skole med de fantastiske faciliteter.

Konfirmationerne er nu veloverstået, og de mange sommerbryllupper er påbegyndt.

Henrik Sandberg foto har efterhånden også en del virksomheder som kunder, og dette kan til tider også være ret tidskrævende opgaver.

Noget af det Henrik holder rigtig meget af, er at tage kameraet på nakken, og så bevæge sig ud i naturen, og “skyde løs”.
Det er dog ikke så meget tid der er til den slags længere, men ind imellem er der heldigvis mulighed for det. Senest var han sammen med to af sine faste kolleger, Hasse Drachmann og Michael Amorsen, inviteret af Nikon Pro Center Danmark, til at deltage i et seminar i Lille Vildmosecentret, hvor bl.a. fotograf Kasper Tybjerg blev fløjet ind for at fortælle om sine bedrifter og billeder.
Japan Photo Aalborg var repræsenteret med et hav af de nyeste objektiver, bl.a. et 800 mm
teleobjektiv, som koster lidt mere end en lille ny bil.

Samtidig sørger Henrik også for at vedligeholde billeder mv, af nogle faste modeller han har i sin “egen stald”. Han elsker at eksperimentere med billederne, og senest har han været ude med Rebecca, som skulle have lavet nye billeder.