Vinkamp i Skagen – Festshop.dk var med

27. juli 2013
Vinkamp i Skagen – Festshop.dk var med

.
Nytænkning inden for underholdning i sommerlandet er en sjældenhed. Men gammel Skagen lagde tirsdag eftermiddag uge 29 kulisse til en vinkamp mellem Jylland og Sjælland. Traditionen med vinkamp er spansk, og bag den danske version står Tapas Baren, som ligger et stenkast fra Ruths hotel.
Rødvin fra vingrossisten D´Wine fra Ålborg, blev brugt som krudt og kugler i det drabelige slag på lyngarialet bag Ruths hotel. Med høj solskin og de karakteristiske gule skagenshuse i baggrunden blev hundredevis af liter vin brugt som kasteskyts i en kamp mellem 2 hold. Et fra Jylland og et fra Sjælland. Hvert holds kaptajn skulle beskyttes mod mest mulig vin, samtidig med at modstanderholdets kaptajn helst skulle druknes i de røde dråber.
Festshop.dk deltog med telte, borde og stole samt materiel til opmærkning af kamppladsen.
Det er ikke uvant for det Hobro baserede firma, at skulle levere materiel og event logistik hundredevis af km væk. Festshop.dk dækker Jylland og har løbede events og projekter kørende i tæt samarbejde med arrangørerne.
Festshop.dks indehaver Allan Woods deltog selv i vinkamp på Jyllands side.
Jeg hørte om denne event gennem mit vidtforgrenede erhvervsnetværk fortæller Allan Woods, mens rødvinen begynder at størkne i hans hår .
Og nytænkningen i denne form for sommer sjov, ligger på linje med den måde vi i Festshop.dk dagligt arbejder med nye spændende events sammen med vores kunder.
Vi slog til da vi kunne blive eventleverandør på vinkamp 2013, og det har været en succes med masser af publikum og 2 hold der havde det sjovt med at kaste med vin.

På Festshop.dk hjemmesiden kan interesserede se de mange ting som kan lejes til fester og events af enhver slags. Festshop.dk har mange års erfaring med telt og serviceudlejning. Fra krystalglas til partytelte, Festshop.dk har det hele.
Og nu også vin kamp materiel, så ring og få din event ide levendegjort med hjælp fra Festshop.dk

Se billeder fra kampen her