Yderligere tre byer på Grøn nærmer sig udsolgt: Stadig billetter tilgængelige i Aalborg

5. maj 2024
Yderligere tre byer på Grøn nærmer sig udsolgt: Stadig billetter tilgængelige i Aalborg

Grøn nærmer sig udsolgt på over halvdelen af turnéen. Tuborg og Muskelsvindfonden kan i dag melde om få billetter i hele tre koncertbyer på én gang. Nemlig i Tårnby den 18. juli, Aarhus den 20. juli og Odense den 26. juli. Der er desuden fortsat billetter til koncerterne i Kolding, Aalborg og Esbjerg.

Den 27. april kunne Tuborg og Muskelsvindfonden historisk tidligt melde alt udsolgt til afslutningskoncerten i Valby, og den 29. april fulgte Næstved trop, hvor alle billetterne også allerede er revet væk. Det stærke billetsalg fortsætter, og i dag kan arrangørerne melde om få billetter til koncerterne i Tårnby, Aarhus og Odense – igen på det tidligste tidspunkt nogensinde. Billetsalget slår dermed for andet år i træk alle hidtidige rekorder.

Glæden er ikke til at tage fejl af hos Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden, som udtaler:

“Det er helt vildt, at det historiske billetsalg bare bliver ved! Vi er utroligt taknemmelige over den opbakning, vi oplever i år – og festen er jo knap begyndt. På Grøn fester vi nemlig med et formål, hvor alt overskuddet går til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe Plads til forskelle. Derfor er det decideret rørende at mærke den enorme opbakning fra vores gæster, som i den grad har en fantastisk sommer i vente på Grøn.”

Grøn står stærkere end nogensinde
Den grønne koncertturné står stærkere end nogensinde efter et historisk år i 2023, hvor alle otte koncerter var udsolgt for første gang. Overskuddet fra turnéen støtter Muskelsvindfondens arbejde for at skabe plads til forskelle i samfundet. Publikum kan i år glæde sig til at opleve Blæst, Burhan G, HUGORM, Jada, Kesi, Scarlet Pleasure, Tobias Rahim og TV·2, når den grønne koncertkaravane besøger otte danske byer fra den 18.-28. juli 2024. Grøn arrangeres af Tuborg og Muskelsvindfonden.

Billetter til Tårnby, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Odense kan købes på https://groenkoncert.dk/billetter/