Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

N.O. Jensen fylder 85 år, men lader sig ikke bremse af alderen

Aalborg
Tirsdag 16. april 2024 kl. 15:00

N.O. Jensen fylder 85 år, men lader sig ikke bremse af alderen
N.O. Jensen A/S


Siden 1939 har bilhuset N.O. Jensen i Aalborg været en frontløber i bilbranchen takket være en vedvarende omstillingsparathed, der har været grundstenen, siden Niels Olav Jensen etablerede virksomheden.

Nordjyllands største bilhus blev grundlagt i en lille garage af Niels Olav Jensen (N.O. Jensen) i 1939. Dengang var N.O. Jensens beskæftigelse at reparere motorcykler. Allerede i den spæde start vidste N.O. Jensen dog godt, at omstillingen til tidens udvikling var hjørnestenen i en god forretning. Af samme grund kørte motorcyklerne lige så stille ud af værkstedet, mens bilerne trillede ind.

I dag er N.O. Jensen ejet af Christa Günther samt Søren Bohl, der er barnebarn til N.O. Jensen. Førstnævnte forklarer, at N.O. Jensen stadig følger samme virksomhedsstrategi, som den Niels Olav skabte i tidernes morgen:

“Verden er altid i bevægelse, og det ønsker vi også, at vores bilhus skal være, så vi kan tilbyde vores kunder de nyeste slags biler og teknologier.”

Sådan siger Christa Günter, der skynder sig at understrege, at alt det nye ikke må overskygge kundernes efterspørgsel:

“Vi gør alt med henblik på vores nordjyske kunder; nogle foretrækker de nyeste elbiler, mens andre gerne vil have klassikerne, og begge dele mener jeg, at vi kan rumme”, uddyber hun og opsummerer:

“Man kan jo sige, at vi hele tiden fornyer os, men samtidig gør brug af vores mange års erfaring og indsigt i kundens behov.”

N.O. Jensen A/S

Andre tal er vigtigere end 85

N.O. Jensen er i dag Nordjyllands største bilhus med fire forskellige bilmærker, 60 ansatte og en række udmærkelser bag sig, som blandt andet Danmarks bedste Hyundai-, Mazda- og Suzuki-forhandler. Og det er da også den del, Christa fremhæver på 85-året:

“Jeg er glad for, at vi ikke bare lever et godt og stille liv, men at vi bliver ved med at være i bevægelse, og her tænker jeg både på branchens udvikling, men også på vores fysiske rammer, vores bemanding og vores tilbud på værkstedet.”

Christa fortæller, at N.O. Jensen i den kommende tid vil fortsætte med at tilbyde de traditionelle bilmodeller, men at de fokuserer på at gøre hele forretningen klar til en fremtid, hvor vedvarende energikilder kommer til at dominere bilbranchen.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Før var om natten - nu er det i stigende grad i de solrige eftermiddagstimer, det er billigst - Aalborg

- Aggressiv butikstyv anholdt - Aalborg

- Tirsdagens strømpris - Aalborg

- Endnu et kontaktbedrageri - denne gang i Vejgaard - Aalborg

- Efter udsolgt: When Saints Go Machine tilføjer ekstra datoer til kommende Danmarksturne - Aalborg

- Ny undersøgelse: Borgernes tillid til politiet er fortsat høj - Aalborg

- Sten fra haven skal skabe nyt liv i Limfjorden - Aalborg

- 2023 blev rekordår: Næsten 3000 nordjyder fik konstateret diabetes - Aalborg

- Store problemer med internet og telefoni fra Norlys i dag - Aalborg

- Sidste afsnit er rullet over skærmene - fik vi den episke slutning på Badehotellet? - Aalborg

- Fra Aalborg til Christiansborg - med pitstop i Hobro - Aalborg

- Aalborg-forsker deltog i Ph.d. Cup 2024, men en anden løb med sejren - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld