Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Aalborg i rødt

Aalborg
Fredag 26. august 2016 kl. 06:01

Aalborg i rødt

.
I den sidste uge i august bliver Aalborg forvandlet – når Aalborg går i rødt. Overalt i byen vil den røde farve være dominerende i dagene 25.- 28. august. Dagene vil være fyldt med spændende arrangementer og tilbud. Så kom og oplev Aalborg i Rødt – en kultur-, sports- og modefestival af høj kvalitet.

For 9. gang, ruller Aalborg i Rødt den røde løber ud til et storslået event og Aalborg har fokus på at give gæster og lokale en rigtig god oplevelse. Programmet for Aalborg i Rødt 2015 indeholdt bl.a. Limfjordskrydseren, Børnekulturdag, Day & Night, Fashion Event, The Color Run, Koncerter med Aalborg Symfoniorkester, Udsattedag, DM i Trial og Deep Water soloing (klatrevæg over åbent vand).

Aalborg i Rødt og Aalborg Festivals
I 2014 blev Aalborg i Rødt en del af Aalborg Festivals - et nyt tiltag, der indvarslede en sprudlende og aktivitetsfuld sensommer i Aalborg. Fremover vil august være en måned, hvor oplevelserne står i kø, når man bevæger sig rundt i byen.

Som resultat af samarbejdet mellem Aalborg i Rødt og Aalborg Festivals, kan man finde de mange aktiviteter på en app, ”Aalborg Festivals”, der kan hentes i App Store eller Play butikken. Se også websitet Aalborgfestivals.dk

Aalborg Festivals og Aalborg i Rødt vil fremover gå hånd i hånd og sørge for, at alle i Aalborg går efteråret i møde med masser af gode oplevelser i rygsækken.




© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Mandagens strømpris - Aalborg

- Motorcyklerne er på gaden igen: sådan kommer 7 ud af 10 til skade - Aalborg

- Koch stopper som Pirat og velkommen til Weichel - Aalborg

- Har du tænkt på, hvad der skal ske med din Facebook efter din død? - Aalborg

- Nye regler fra Skatterådet: Endnu en skat på vej - Aalborg

- Drømmer du om en karriere blandt blå blink? Kom til åbent hus på Politiskolen i Vejle - Aalborg

- Promille på 1,35 bag rattet - Aalborg

- Politiet er klar til at opruste med flere ANPG-kameraer - Aalborg

- NEU vender tilbage i morgen - Aalborg

- Ældre kvinde blev offer for kontaktbedrageri - Aalborg

- Hundetyv omkring Netto i Lindholm - Aalborg

- Kom til aftenkaffe med Pia Olsen Dyhr og Inger Støjberg - Aalborg