Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

50.000 har købt billet til Disney On Ice i vinterferien

Få billetter tilbage
Mandag 16. januar 2017 kl. 09:58

50.000 har købt billet til Disney On Ice i vinterferien

.
I mere end 100 år har Disney tryllebundet os med dets magi og historier, 50.000 har nu købt billet til århundredes fejring af Disney On Ice - et nyt magisk show, der rammer Danmark i vinterferien. Disney On Ice spiller 18 forestillinger i Danmark.

Showet starter i Herning, Jyske Bank Boxen den 11. & 12.februar 2017. Herefter drager showet til København, Forum den 15. & 16.februar 2017, og afslutningsvis besøger showet Aalborg, Gigantium den 18. & 19.februar 2017. Billetter til Disney On Ice show kan købes på Ticketmaster.dk.

Det er Feld Entertainments 26. show med Disney på is.100 års Magi byder på mere end 14 klassiske og moderne Disney-historier, sing-along med de største Disney-hits, fantastisk scenografi, smukke kostumer og underholdning på dansk for hele familien.

Fra Mickey Mouse til Frost
Kom med når Mickey Mouse, Minnie Mouse, Anders And og Fedtmule indtager isen med deres bedste venner fra højtelskede Disney-film gennem årtier fra Mickey Mouse til Frost. Rejs med på en uforglemmelig rejse med Løvernes Konge, oplev cowboys og spacerangers fra Toy Story-universet og overvær magiske flyvende tæpper i historien om Aladdin.

Publikum får samtidig fornøjelsen af at opleve en helt særlig optræden fra Frost-universet med de to prinsesser Anna og Elsa, bjergeventyreren Kristoff og alles yndlings-snemand Olaf, opbygget omkring den mest populære animerede spillefilm nogensinde.

Showet vil foruden de velkendte Disney-stjerner byde på et internationalt hold af prisvindende skøjteløbere, medrivende koreografier og mere end 30 yndlings Disney-hits som ”Hakuna Matata”, ”Du Er Min Bedste Ven”, ”Et Helt Nyt Liv” og mange flere.

Der er med andre ord garanti for en ultimativ Disney oplevelse når Disney On Ice indtager Danmark og fejrer 100 års magi samlet i ét fantastisk show. Publikum føres til fjerne eventyr og universer – uden nogensinde at forlade sædet. Den glædesfulde musik, de elskelige karakterer og spændende destinationer gør århundredets fejring af Disney On Ice til en drømmerejse, der aldrig vil glemmes.

Publikum vil blive tryllebundet, når Disney-drømme bliver til virkelighed, og de oplever denne fantastiske rejse, som vil fylde salen med masser af magi og musik.

Her kan Disney On Ice – 100 års magi opleves i Danmark:
- Jyske Bank Boxen, Herning, 11. februar 2017
- Jyske Bank Boxen, Herning, 12. februar 2017
- Forum, København den 15. februar 2017
- Forum, København den 16. februar 2017
- Gigantium, Aalborg den 18. februar 2017
- Gigantium Aalborg den 19. februar 2017

Billetterne koster fra 185 kr. til 450 kr. ekskl. gebyr og kan købes på ticketmaster.dk.
Disney On Ice i Danmark præsenteres af CSB Island Entertainment og Odense Sport & Event.



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Søndagens strømpris - Aalborg

- Har du tænkt på, hvad der skal ske med din Facebook efter din død? - Aalborg

- Nye regler fra Skatterådet: Endnu en skat på vej - Aalborg

- Drømmer du om en karriere blandt blå blink? Kom til åbent hus på Politiskolen i Vejle - Aalborg

- Promille på 1,35 bag rattet - Aalborg

- Politiet er klar til at opruste med flere ANPG-kameraer - Aalborg

- NEU vender tilbage i morgen - Aalborg

- Ældre kvinde blev offer for kontaktbedrageri - Aalborg

- Hundetyv omkring Netto i Lindholm - Aalborg

- Kom til aftenkaffe med Pia Olsen Dyhr og Inger Støjberg - Aalborg

- Store Bededag - dengang og nu - Aalborg

- Brugsen satser på Bededag trods tab af million-omsætning - Aalborg