Del på Facebook   Print siden  

Aalborg Pirates er reddet og får ny direktør

Aalborg
Mandag 6. maj 2024 kl. 15:00

Aalborg Pirates er reddet og får ny direktør

Erhvervsprofilen Claus Holstein indtræder nu som interim direktør i Aalborg Pirates. Her har bestyrelsen på få uger sikret klubbens fundament ved at rejse 4,5 millioner kroner i sponsorater og ansvarlig lånekapital.

Efter den tumult, der fulgte med den tidligere direktør i Aalborg Pirates' afgang på grund af anklager om besvigelser og dokumentfalsk den 17. april, træder en ny leder ind på scenen. Bestyrelsen er nu glade for at kunne annoncere, at Claus Holstein overtager rollen som midlertidig direktør fra mandag den 6. maj.

I den mellemliggende periode har Aalborg Pirates oplevet en utrolig støtte fra det lokale erhvervsliv. Med deres hjælp har klubben formået at rejse imponerende 4,5 millioner kroner i sponsorater og ansvarlig lånekapital. Dette skaber et solidt økonomisk fundament for klubben, hvilket betyder, at Aalborg Pirates nu kan se frem til en kommende sæson med et fuldt spillerbudget.

Som midlertidig direktør vil Claus Holstein få til opgave at styrke klubbens administration og kommercielle aktiviteter frem mod den næste sæson, der inkluderer Aalborg Pirates' værtskab for kvalifikationen til Vinter-OL. Det danske herrelandshold vil konkurrere på hjemmebane i Aalborg mod hold fra Norge, Japan og Storbritannien i august 2024.

Undersøgelsen af besvigelser og dokumentfalsk vil forblive uden for den midlertidige direktørs ansvarsområde og vil i stedet blive håndteret af bestyrelsen. Morten Fals, bestyrelsesformanden, vil fremadrettet også have ansvaret for at lede Aalborg Pirates' ESG- og CSR-initiativer.

Selvom klubben har sikret en solid økonomisk platform, er redningsarbejdet ikke helt færdigt endnu. Der søges stadig efter en yderligere million i støtte for at sikre, at Aalborg Pirates kan konkurrere i den absolutte top af isligaen.

Bestyrelsesformanden afslører også, at der allerede er igangværende forhandlinger om næste sæsons trup. Spændende nyheder er på vej fra sportschef Ronny Larsen og den nye direktør, og forventningerne til fremtiden i Aalborg Pirates er høje.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Søndagens strømpris - Aalborg

- KLs forebyggelsespris 2024 blev uddelt til årets Social- og Sundhedspolitisk Forum i Aalborg - Aalborg

- Aalborgensiske paramedicinere og en ambulancebehandler - Aalborg

- Advarsel fra danske beredskaber: Pas på brandfaren i pinsen - Aalborg

- Skal du ud og skyde Bambi? - så husk at få fornyet dit jagttegn, opfordrer Politiet - Aalborg

- Brand i lejlighed på Teglværks Alle - Aalborg

- AaB mod FC Fredericia i aften - Aalborg

- UNMACK drager på soloturne i efteråret 2024 og lægger vejen forbi Aalborg - Aalborg

- Politiet melder klar til karneval - Aalborg

- Frygt ej: Disse dagligvarebutikker har åbent i pinsedagene - Aalborg

- Trafikken i Aalborg under årets karnevalsparade - Aalborg

- SF: Vi giver de nordjyske museer flere penge for formidling til børn og unge - Aalborg