Del på Facebook   Print siden  

Her er dit nye fotoalbum – i en bog

ANNONCE
Onsdag 8. november 2017 kl. 14:42

Her er dit nye fotoalbum – i en bog
Arkivbillede


Nogle synes, at vi i Vesten er autoritetsforskrækkede og måske er der noget om snakken. Men danskere vil gerne have, at tingene er i orden. Hvis det betyder, at vi skal gøre tingene selv, så er det det, vi gør.
.
Af Klaus Hansen

Ovenstående gælder selvfølgelig alt, hvad vi foretager os og køber. Kvalitet fremfor kvantitet – derfor er danskere også rigtig flittige i deres brug af professionelle fotografer og billedfremkaldelse. Men der findes dog en gylden mellemvej, og det hedder fotobøger. Det har ikke altid været særligt populært, men på grund af konceptets mange fordele ser man, at flere danskere nu efterspørger det.

Det nye koncept med fotobøger
En fotobog er ligesom et fotoalbum - men ikke helt alligevel. Der er faktisk mange forskelle i både proportioner, udseende og indhold. I det klassiske fotoalbum har man alle de fremkaldte billeder placeret på deres pladser, og det er muligt at skifte dem ud efter behov og lyst. Sådan fungerer det ikke med fotobogen, som har sider af trykte billeder og unikke designs. Umiddelbart kunne man se det som en ulempe, at man ikke kan omrokere i en fotosamling, men det gør ferieminderne- og oplevelserne desto mere autentiske og nærværende at kigge tilbage på.

Med fotobogen kan du stadigvæk selv administrere rækkefølgen og tilmed give forsiden af bogen et eksklusivt udtryk. Det er rart at have sine minder som en del af boghylden – nu kan du kigge i mere end blot litteraturen, når du vil drømme dig væk fra hverdagens stress og jag.

Hurtig og nem levering
Der er ikke blot prismæssige fordele ved at vælge en fotobog i stedet for at holde fast i det klassiske fotoalbum. Når først du har designet og sendt din bestilling afsted, kan du hente din fotobog inden længe. Det går nemt og hurtigt – og du er sikker på, hvad du modtager, fordi du har selv designet bogen.

Ønsker du at læse mere om muligheden, kan du se nærmere på mulighederne på denne side.© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikelRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld