Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Dehydratoren tilbyder spændende tilberedningsmuligheder

sponsorerede artikler
Tirsdag 18. december 2018 kl. 22:00

Dehydratoren tilbyder spændende tilberedningsmuligheder
Arkivbillede


Flere og flere er begyndt at få øjnene op for mulighederne ved dehydrering af fødevarer, der eksisterer som en del af den gør-det-selv madlavnings bølge, som har spredt sig i Danmark...
.
Af Klaus Hansen

Sunde snacks er ikke altid det billigste at købe ude, og i den forbindelse kan dehydratoren komme dig til hjælp. Med en dehydrator kan du selv tilberede dine fødevarer og få gode og sunde snacks på nem og bekvem vis. Hvis du læser med i det nedenstående, kan du blive klogere på dehydratoren og dens tilberedningsmuligheder.

Fordelene og muligheder
Med en dehydrator kan du lave sunde snacks og chips ud af rigtig mange fødevarer. De fleste bruger den i forbindelse med frugt og grønt, men du kan også sagtens bruge den til kød (beef jerky fx). Den største fordel ved dehydrering af maden er, at man kan forlænge fødevarernes holdbarhedstid i op til flere måneder. Det er en genial måde at lave sunde raw food snacks på, bl.a. til udflugter eller madpakken, som børnene vil synes er spændende og samtidig fungerer som et alternativ til usunde og sukkerholdige produkter.

Dehydreringsprocessen er med til at sikre, at de tilberedte fødevarer bibeholder de vigtige næringsstoffer og vitaminer, og samtidig tilbyder den særlige smage og nye teksturer ved fødevarerne, så du kan roligt gå i gang med at eksperimentere.

Værd at vide
Som navnet også understreger, så bruger man dehydratoren til at dehydrere maden, hvilket grundlæggende vil sige, at den trækker al overskydende væske ud af fødevaren vha. lufttørring. Da temperaturen aldrig overstiger 75 grader, kan maden ikke brænde på. Hvor lang tid processen tager afgøres af produkt, lufttemperatur og naturligvis maskinens kvalitet.

Historisk set er det en gammeldags måde at konservere fødevarer på, men tilberedningsmetoden har fået en genfødsel gennem de moderne strømninger inden for gør-det-selv madlavningstrenden med bagning, syltning, henkogning osv. Er du interesseret, så køb din dehydrator her.


© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Undgå at miste overblikket når din virksomhed skal flyttes - sponsorerede artikler

- Tag på din første festival i år 2019 - sponsorerede artikler

- Succesfuldt generationsskifte - sponsorerede artikler

- Flere og flere firmafester arrangeres af professionelle - sponsorerede artikler

- Du kan spare mange penge med online rabatter - sponsorerede artikler

- Derfor er det vigtigt, at dine medarbejdere kan tidsregistrere sig - sponsorerede artikler

- Lydbøger bliver mere og mere populære blandt danskerne - sponsorerede artikler

- Firmaarrangementer er mere populær end nogensinde før - sponsorerede artikler

- Test af spinnestænger – her er de syv bedste - sponsorerede artikler

- 3 grunde til ikke at udsætte dit næste bilsyn - sponsorerede artikler

- 3 perfekte feriedestinationer der kan tage en væk fra vinterkulden - sponsorerede artikler

- Medicinsk cannabis er på alles læber - sponsorerede artikler

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld