Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Navneskifte: 100 års erfaring i Danmark, 1.050 ansatte og hovedkontorer i Aalborg og Vallensbæk

Aalborg
Lørdag 20. april 2024 kl. 12:00

Navneskifte: 100 års erfaring i Danmark, 1.050 ansatte og hovedkontorer i Aalborg og Vallensbæk
Foto: Nikolaj Henum


I knap 20 år har en jury bestående af virksomheder og fagfolk kåret den bedste salgsorganisation i Danmark. I år gik titlen til den succesrige virksomhed Ahlsell Danmark, tidligere kendt som Sanistål, som skiftede navn i april.

Med over 100 års erfaring i Danmark, 1.050 ansatte og hovedkontorer i Aalborg og Vallensbæk, har Ahlsell Danmark demonstreret en særlig evne til at mestre salgsprocessen og integrere alle dens aspekter. Virksomheden har også været på forkant med markedsudviklingen, hvilket har resulteret i anerkendelsen som Årets Salgsorganisation 2024. Blandt de nominerede var også de to andre jyske virksomheder, Vola og Peter Larsen Kaffe.

"Konkurrencen var tæt i år, og det er helt tydeligt at salgets betydning for virksomheder generelt er stigende med øget fokus til følge," siger Jens Neustrup Simonsen, landsformand for Business Danmark og medlem af juryen.

Tilgang til ESG udslagsgivende
Han tilføjer, hvad der specifikt gjorde, at Ahlsell Danmark løb med prisen:

"Ahlsell leverer på alle de parametre, som skal være til stede for at sikre et godt salg i 2024. Alle i organisationen er involveret i salg, de er naturligvis digitale og så lægger de meget vægt på hele salgsprocessen og den samlede kundeoplevelse. Sidst men ikke mindst er hele Sanistål – nu Ahlsells – tilgang til ESG (Environment, Social og Governance) meget imponerende og har en stor impact i forhold til salget. Ikke alene startede Sanistål processen op længe før, vi begyndte at tale om ESG i Danmark, de kan også allerede nu dokumentere tydelige forbedringer i forhold til en reduceret CO2-udledning. Og de har en yderligere strategi for en mærkbar reduktion i fremtiden," roser Jens Neustrup Simonsen.

Win rooms og værdiskabelse
Hos Ahlsell er man naturligvis stolte af prisen og tilføjer ud over, at timingen er perfekt, at det ligger dybt i virksomheden, at man skal gå i markedet med nogle sunde og ansvarlige værdier.

"Vi er naturligvis utrolig glade og stolte af titlen. Det bekræfter, at vi gør det godt. Vi arbejder aktivt med udvikling af salgsorganisationen, hvor baggrundstæppet er den salgsproces, vi indførte for lidt mere end ét år siden. Her træner vi salget igennem fysiske ”win rooms” blandet med en række værktøjer, der fokuserer på salgsudvikling og coaching. Det handler om at blive lidt bedre hver dag og have fokus på værdiskabelsen hos kunden," siger Anders Kruse, direktør for Salg, Ahlsell Danmark”

Siden 2006 har Business Danmark, fagforening for salg og marketing, sammen med branchefolk kåret de bedste ledere og salgsorganisationer. Juryen bestod i år af Jacob Kjeldsen branchedirektør i DI Handel, Mogens Bjerre associate professor på Copenhagen Business School, Rikke Carlè Ph.d Fellow, Aalborg Universitet, Jens Dalgaard ejer af TACK International i Danmark og Jens Neustrup Simonsen landsformand i Business Danmark.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Får det betydning? Højholt i karantæne i søndagens kamp for AaB - Aalborg

- Midtjylland snuppede priserne foran næsen af Aalborg ved DM i Company Programme - Aalborg

- Stroke er den fjerde hyppigste dødsårsag i Danmark: Strokedag den den 7. maj - Aalborg

- Tilskud skal give elcyklister nem adgang til opladning - Aalborg

- Prøv det nye indendørs livreddertårn i Haraldslund Vand- og Kulturhus - Aalborg

- Boligforening opfordrer til at huske både oplandsbyerne og hovedbyen - Aalborg

- Aalborgensisk samarbejde er nomineret til Plastprisen 2024 - Aalborg

- Kesi og HUGORM fuldender årets line-up når Grøn 2024 kommer til Aalborg - Aalborg

- Nu rammer pollenbombe med både græs og birk - Aalborg

- Forskningschef i Aalborg Kommune bliver ny sundhedsfremmechef i Center for Sundt Liv og Trivsel - Aalborg

- Aalborg Håndbold melder klar til Final 4 - Aalborg

- To mænd på ladcykel i voldstomt styrt - den ene er lagt i kunstig koma - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld