Del på Facebook   Print siden  

Bubber og Malene Qvist præsenterer Cirkus Arenas nye supercirkus i Aalborg

Aalborg
Fredag 19. april 2024 kl. 10:00

Bubber og Malene Qvist præsenterer Cirkus Arenas nye supercirkus i Aalborg
Fotograf: Jacob Leitisstein


Hele Danmarks Cirkus Arena kommer til Aalborg med årets mest spektakulære familieshow fra 7. til 12. maj. Bubber og Malene Qvist er i spidsen for festforestillingen, og med sig har de søde dyr, duften af savsmuld og prisbelønnede verdensartister – dét er rigtig cirkus!

Cirkusdirektør Benny Berdino udtaler:
- “I 2024 fortsætter vi succesen med nye numre i verdensklasse. Anmeldelserne tikker ind, og Cirkus Arena er igen i år den bedst anmeldte cirkusforestilling i Danmark - en magisk oplevelse som samler alle generationer om en fælles oplevelse. Fra de mindste børn, der holder deres forældres hænder lidt strammere, når luftakrobaten flyver gennem luften, til bedsteforældrene, der genoplever deres barndoms glæde og spænding. Det er det, cirkus kan som ingen anden kunstart. Cirkus taler til os alle”.

Nyt ansigt og rutineret vært
Bubber er tilbage som sprechstallmeister. I 2024 sammen med Malene Qvist, som står i manegen for første gang. Malene Qvist er kendt fra poptrioen Sukkerchok, der har storhittet med sangene "Det' Det" og "Hvor Som Helst – Når Som Helst". Malene er også kendt som børnevært fra bl.a. Ramasjang og Rasmus Klump-universet, og hun står bag sangkonceptet Malene fra Villa Violvej.

Bubber fortæller:
- "I årets forestilling oplever du mennesker, der udfører det tilsyneladende umulige - fra rekordbrydende bedrifter, der vil få din kæbe til at falde, til styrkedemonstrationer, som udfordrer alt, hvad du troede var muligt. Det er hjerteblod, uovertruffen talent og ægthed i reneste form. I år præsenterer jeg forestillingen sammen med popsanger og børnevært Malene Qvist, som har taget manegen med storm og fyldt teltet med nye tanker og idéer. Det kan I glæde jer til!"

Malene Qvist udtaler:
- "Jeg glæder mig til stemningen i cirkusteltet. Alt fra duften af popcorn til summen blandt publikum og så selvfølgelig forventningens glæde i børnenes øjne – så bliver det ikke bedre. Cirkus er uforudsigeligt, og man ved aldrig, hvad der kan ske. Netop den energi skaber spændingen og gør hver eneste forestilling til noget særligt. Det glæder jeg mig til at være en del af, og så glæder jeg mig til at præsentere publikum for alt det nye, vi har fundet på".

Årets mest spektakulære show
Cirkus Arena præsenterer i 2024 det bedste cirkusverdenen kan byde på lige nu. Fra imponerende luftakrobatik til klovnerier og utrolig styrke.

Duo Garcia indtager manegen i raketfart, når de udfører nervepirrende akrobatik i luften under en rumraket, som flyver over manegen. Oplev også unge Garcia Brothers erobre manegen med styrke, kropskontrol og talent ud over alle grænser. De får dig til at holde vejret, når de med imponerende præcision skyder med bue og pil – med fødderne!

Robi Berousek deltog i januar i verdens førende cirkusfestival i Monte Carlo, hvor han modtog 'Cirkusvennernes Særlige Pris' for sit imponerende balancenummer. Her balancerer og jonglerer Robi på sine løststående stiger. Et utroligt tempofyldt nummer hvis lige ikke findes.

Oplev også luftakrobaten David Hammarberg i nervepirrende bungee-spring fra teltets top og se cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, som imponerer når de bærer hinanden på de mest umulige måder.

I 2024 er Cirkus Arenas elskede husklovn Jimmy Folco tilbage i manegen med ny fortryllende komik for børn og voksne. Glæd dig også til bl.a. at opleve BMX-ryttere udføre utrolige rampe-stunts, farefuld action, magi, charmerende hunde og Malene Qvist i skøn forening med Cirkus Arenas husorkester.

Cirkus Arena opfører årets cirkusforestilling i Aalborg fra 7. til 12. maj. Billetsalget er begyndt på www.arena.dk

Medvirkende: Bubber, Malene Qvist, klovnen Jimmy Folco (Italien), Robi Berousek (Tjekkiet), Jessica Jaster og Sonny Caveagna (Italien), Rudi Althoff med æsler (Tyskland), Fabiana Köhler med hunde (Tyskland), Duo Costache (Rumænien/Ukraine), Duo Garzia (Spanien), BMX riders (Italien), David Hammarberg (Sverige) og Garcia Brothers (Spanien) samt et 6 mands cirkusorkester.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Regionen og erhvervsskoler i Nordjylland vil lære de unge at bruge kunstig intelligens - Aalborg

- Alt for høj musik i Damstræde - Aalborg

- Indbrud i villa på Landlystvej - Aalborg

- Torsdagens strømpris - Aalborg

- Nye regler fra i dag: Gratis at medbringe i busser og tog - Aalborg

- Rude knust ved indbrud på skole i Nørresundby - Aalborg

- Flere vælger en humanistisk konfirmation - også i Aalborg - Aalborg

- Brandvæsen talstærkt kaldt til Laurits Hauges Vej - Aalborg

- Aalborgenser tiltræder som ny underdirektør i Motorstyrelsen - Aalborg

- 4 år med loppefund i Aalborg skal fejres - Aalborg

- Først røg Danish Air Show - nu ryger også Flyvende Fremtid - Aalborg

- Tværfagligt samarbejde mellem Aarhus Universitet og Aalborg Universitet: Kan være nøglen til bedre kræftbehandling - Aalborg