Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Kirsten Siggaard åbner række af gratis søndagsarrangementer

Musikkens Hus
Torsdag 25. august 2016 kl. 06:03

Kirsten Siggaard åbner række af gratis søndagsarrangementer

.
Hen over efteråret åbner Musikkens Hus dørene for en række gratiskoncerter dels med kendte kunstnere og dels med nordjyske kor og mulighed for at synge med.

I Musikkens Hus skal der være noget for både de mange og for de få.

Derfor inviterer koncerthuset nu alle nordjyder til nogle hyggelige, uformelle eftermiddag hen over efteråret.

Første gang er søndag den 28. august, hvor Danmarks grandprixdronning Kirsten Siggaard giver en intimkoncert, hvor hun fortolker alle tiders største kærlighedssange fra sit seneste coveralbum, ”My Favorite Love Songs”.

Et album, der i øvrigt er lavet sammen med Søren Bundgaard, som hun har været til Eurovision Song Contest sammen med tre gange.
Han er ikke med til koncerten, da han bor i Italien, men han har glædet sig meget over samarbejdet og de sange, som Kirsten Siggaard fremfører i Musikkens Hus.
- Det er dejligt at arbejde sammen med Kirsten igen. Hun har en fantastisk stemme, der rummer styrke, nærhed, power, energi, følsomhed, profil og intens nerve. Disse sange ligger rigtig godt for hende, og efter min mening er dette hendes bedste album til dato, siger Søren Bundgaard fra bjergsiden i Gallicano.

Lune Landy
Der bliver også fokus på smukke stemmer, og hvad de kan præstere, når de tre prominente tenorer Tonny Landy, Jens Chr. Tvilum og Christian Damsgaard kommer på slap line med den underholdende koncert "Tre tenorer - tre generationer".
Under koncerten bliver et væsentligt element konkurrencen om at synge ”de høje” og gøre indtryk på publikum og deriblandt det modsatte køn fra tenorerne, der er hvert sit sted i karrieren.
Der udspiller sig en mindre kamp mellem den yngste og ældste tenor, for Jens Chr. Tvilum vil gerne tage over, og erfarne Tonny Landy vil gerne holde fast i sit publikum.

Musikkens Fællessang
Et helt nyt koncept ser dagens lys i Musikkens Hus søndag 4. september, når der inviteres til gratis koncerter og fællessang med tre af Nordjyllands bedste kor.

- Vi ser frem til at være samlingspunkt for en masse nordjyder, som har lyst til at bruge en søndag eftermiddag på at være fælles om musikken, siger Lasse Rich Henningsen.

Første gang vil Thisted Nordvestkoret synge for på alle deres favoritsange, og alle, der holder af musik, har mulighed for at stemme i – eller blot nyde fællesskabet, de smukke stemmer og fjordudsigten i tavshed.

Der vil være mulighed for at købe kaffe og hjemmebagt kage fra Musikkens Spisehus til alle arrangementerne.

De øvrige fællessangsarrangementer ligger 2. oktober, hvor Skørping Sangforening besøger Musikkens Hus, og 6. november 2016, hvor koret Arosia lægger op til fællessang.

Musikkens Fællessang er på Øvre Foyer fra klokken 15.00.

Kirsten Siggaard 28. august og ”Tre tenorer – tre generationer” 23. oktober er på Øvre Foyer klokken 14.00.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Politiet er klar til at opruste med flere ANPG-kameraer - Aalborg

- Lørdagens strømpris - Aalborg

- NEU vender tilbage i morgen - Aalborg

- Ældre kvinde blev offer for kontaktbedrageri - Aalborg

- Hundetyv omkring Netto i Lindholm - Aalborg

- Kom til aftenkaffe med Pia Olsen Dyhr og Inger Støjberg - Aalborg

- Store Bededag - dengang og nu - Aalborg

- Brugsen satser på Bededag trods tab af million-omsætning - Aalborg

- AaB skuffede på udebane mod FC Fredericia - Aalborg

- Konfirmationsfesten stikker af i pris - forældre tror ofte, at prisen kun bliver det halve - Aalborg

- Oplev Jada på Grøn 2024 i Aalborg - Aalborg

- AaB mod FC Fredericia i aften - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld