Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Uventet julegave til udsatte i Aalborg

Aalborg
Torsdag 1. december 2016 kl. 13:10

Uventet julegave til udsatte i Aalborg

.
Optikeren Smarteyes i Aalborg Storcenter og på Boulevarden donerer ubeskåret omsætningen fra alle synsprøver i de fire første uger af december til den lokale afdeling af Kirkens Korshær.

Mens mange glædes over juletiden med ild i brændeovnen og familiehygge om bordet, er de kolde og våde måneder en streng prøvelse for hjemløse og andre socialt udsatte i Aalborg. Denne vinter kan dog blive lidt varmere, da optikerbutikken Smarteyes giver den lokale afdeling af Kirkens Korshær en økonomisk håndsrækning.

Fra begyndelsen af december og helt frem til jul donerer Smarteyes således al omsætning fra synsprøver til hjælpeorganisationen. Under mottoet ”Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen” støtter den lokale optiker Kirkens Korshærs arbejde med blandt andet at give hjemløse mad i maven, varme i fødderne og en opmuntrende snak over en kop kaffe.

– Vi vil gerne støtte op om det gode arbejde, som Kirkens Korshær gør. Derfor opfordrer vi alle, der oplever problemer med synet, til at komme ned i vores butik og få kontrolleret øjnene i december, så de samtidig støtter de socialt udsatte lokalt i Aalborg, siger Mikkel Johansen, butikschef hos Smarteyes.

Med en stykpris på 175 kroner for en synsprøve forventer han at kunne donere op mod 42.000 kroner til Kirkens Korshær.

Donation falder på tørt sted
Ifølge Hans E. Mayland, erhvervschef i Kirkens Korshær, er behovet for donationer stigende. Organisationen oplever nemlig, at stadig flere børn, unge og voksne søger hjælp.

– Vi er meget taknemmelige for den donation, Smarteyes kommer med. Der er hårdt brug for pengene, og alle donationer gør det muligt for os at hjælpe endnu flere mennesker, der har brug for basale nødvendigheder eller nogle gode øjeblikke i en barsk hverdag. Det betyder rigtig meget for både de frivillige og vores brugere, at der også er opbakning fra det lokale erhvervsliv, mener Hans Mayland.

Donationen er det seneste projekt i et samarbejde mellem Smarteyes og Kirkens Korshær, som har stået på i over tre år. Partnerskabet indebærer ydermere, at Smarteyes løbende tilbyder hjemløse og socialt udsatte en synsprøve og et sæt splinternye briller – ganske gratis. Yderligere information findes på Smarteyes’ hjemmeside.

Smarteyes blev etableret i Sverige i 2007, og i 2013 åbnede den første butik herhjemme. Optikerkæden har gjort det let at købe moderigtige briller med en gennemsigtig prisstruktur og et hav af stel i eget design. De lokale forretninger er beliggende i Aalborg Storcenter og på Boulevarden. www.smarteyes.dk


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Politiet er klar til at opruste med flere ANPG-kameraer - Aalborg

- Lørdagens strømpris - Aalborg

- NEU vender tilbage i morgen - Aalborg

- Ældre kvinde blev offer for kontaktbedrageri - Aalborg

- Hundetyv omkring Netto i Lindholm - Aalborg

- Kom til aftenkaffe med Pia Olsen Dyhr og Inger Støjberg - Aalborg

- Store Bededag - dengang og nu - Aalborg

- Brugsen satser på Bededag trods tab af million-omsætning - Aalborg

- AaB skuffede på udebane mod FC Fredericia - Aalborg

- Konfirmationsfesten stikker af i pris - forældre tror ofte, at prisen kun bliver det halve - Aalborg

- Oplev Jada på Grøn 2024 i Aalborg - Aalborg

- AaB mod FC Fredericia i aften - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld