Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Ambitiøs bankdirektør i Spar Nord fylder 60 år

aalborg
Mandag 13. marts 2017 kl. 10:12

Ambitiøs bankdirektør i Spar Nord fylder 60 år

.
Bankdirektør i Spar Nord og mangeårigt medlem af bankens direktion Lars Møller fylder 16. marts 60 år. Lars Møller var en af hovedarkitekterne bag Spar Nords succesfulde strategi om ekspansion til hele landet, og han er ansvarlig for den kreditpolitik, der har været med til at bringe Spar Nord sikkert igennem finanskrisen.

Bankdirektør i Spar Nord Lars Møller fylder 16. marts 60 år, og han kan ved den lejlighed se tilbage på 33 begivenhedsrige år i Spar Nord – de seneste 17 af dem som en del af bankens direktion.

Lars Møller er født og opvokset på Djursland, hvor han som en del af en stor landbrugsfamilie tidligt lærte værdien og nødvendigheden af arbejdsomhed og omhyggelighed. I 1975 indledte Lars Møller sin karriere i den finansielle sektor i Andelsbanken og tiltrådte i 1984 en stilling i den daværende Sparekassen Nordjylland som kreditkonsulent. I de efterfølgende år tog karrieren fart, og efter syv år som blandt andet centerdirektør i Hjørring og Aalborg blev Lars Møller i 2000 en del af Spar Nords topledelse som bankdirektør og direktionsmedlem.

Som en del af direktionen var Lars Møller i 2000 og 2001 med til at planlægge og realisere en ny og progressiv strategi, der skulle udvikle banken fra en regional bank til en landsdækkende bank med tilstedeværelse i alle landets store byer. Strategien blev en succes og har blandt andet skabt forudsætningerne for Spar Nords aktive deltagelse i konsolideringen i årene efter finanskrisen. Som kreditansvarlig i Spar Nords direktion har Lars Møller desuden været med til at administrere en ansvarlig og konsistent kreditpolitik, der også har været et vigtigt bidrag til den udvikling, der i dag gør Spar Nord til en solid og landsdækkende bank med 400.000 kunder og et forretningsomfang på over 200 milliarder kroner.

Ud over engagementet i Spar Nord er Lars Møller også aktiv som bestyrelsesformand i BankInvest-koncernen, ligesom han er medlem af bestyrelsen i realkreditselskabet DLR Kredit.

Når Lars Møller bevæger sig uden for den finansielle sektor, prioriteres tiden ofte på jagt og rejser til fjerne destinationer samt samvær med familie og venner. Lars Møller er stærkt fodboldinteresseret og følger med i alt fra AaB’s kampe i den hjemlige Superliga over Manchester United i Premier League til de amerikanske opgør i NFL. Når tiden og roen er til det, går Lars Møller heller ikke af vejen for en god biografi – gerne om store ledere i politik og erhvervsliv.

Privat bor Lars Møller i Hjørring med sin ægtefælle igennem 36 år Mai, der er sygeplejerske. Sammen har de børnene Mads og Mikkel. Mads bor i New York og arbejder for et dansk firma i oliebranchen, mens Mikkel bor i Aalborg og arbejder som jurist.

Lars Møllers 60 års fødselsdag fejres ved en reception for kunder, samarbejdspartnere og andre venner af huset i Spar Nords hovedsæde på Skelagervej 15 i Aalborg. Det sker 17. marts fra klokken 13.30 til 15.30.

Om Spar Nord
Med 400.000 kunder, cirka 1.540 medarbejdere og 58 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2016 leverede Spar Nord et resultat før skat på 1.028 millioner kroner – et af de bedste resultater i bankens snart 200 år lange historie.

Spar Nord ejes af cirka 112.000 aktionærer


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Politiet er klar til at opruste med flere ANPG-kameraer - Aalborg

- Lørdagens strømpris - Aalborg

- NEU vender tilbage i morgen - Aalborg

- Ældre kvinde blev offer for kontaktbedrageri - Aalborg

- Hundetyv omkring Netto i Lindholm - Aalborg

- Kom til aftenkaffe med Pia Olsen Dyhr og Inger Støjberg - Aalborg

- Store Bededag - dengang og nu - Aalborg

- Brugsen satser på Bededag trods tab af million-omsætning - Aalborg

- AaB skuffede på udebane mod FC Fredericia - Aalborg

- Konfirmationsfesten stikker af i pris - forældre tror ofte, at prisen kun bliver det halve - Aalborg

- Oplev Jada på Grøn 2024 i Aalborg - Aalborg

- AaB mod FC Fredericia i aften - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld