Del på Facebook   Print siden  

Finansiering af boligrenoveringer – find gode råd her

ANNONCE
Tirsdag 5. september 2017 kl. 12:58

Finansiering af boligrenoveringer – find gode råd her
Arkivbillede


Flere og flere danskere bliver mere og mere bevidste om boligindretning, men en flot boligindretning kan i mange ældre hjem kræve en god boligrenovering.
.
Af Klaus Hansen

I mange hjem kan der være behov for et lille lån for at udføre en boligrenovering, og ved optagelse af et lån er det vigtigt at vælge en god kreditor, så lånet ikke kommer til at koste dig dyrt. Her i artiklen kan du finde nogle gode råd omkring boligrenovering samt finansiering, så der er penge til at gennemføre projektet.

Boligrenovering kan foregå i mange forskellige omfang, og husets alder kan i mange tilfælde spille en rolle i, hvor omfattende et projekt du vælger at kaste dig ud i. Projektet kan både være tidskrævende, og i visse tilfælde kan man være nødt til at undvære eksempelvis et køkken eller et toilet, hvis disse rum skal gennem en større renovering. Derfor skal man være indstillet på, at hverdagen i en periode bliver forandret, men her er det vigtigt at huske på, at denne periode er til for at gøre tilværelsen i hjemmet bedre på længere sigt. Alt efter omfanget på din boligrenovering så kan der være behov for at låne penge for at gennemføre projektet, og her er det vigtigt at foretage enkelte men vigtige overvejelser, før du vælger din kreditor.

Lån penge det rette sted
I dagens Danmark findes der flere små firmaer, som tilbyder kortfristede lån, der kan optages uden de store krav fra dig. Mange af dem er reelle så længe, alle dine gældsforpligtelser overholdes, men hvis du en enkelt gang misligholder dit lån, så kan boligrenoveringen hurtigt blive dyre end forventet. Derfor skal du være sikker på, at du gennem låneperioden kan afdrage og betale til tiden, så du undgår uforudsete problemer og udgifter.

Derudover kan det være en god idé at sammenligne renterne hos de forskellige kreditorer. Nogle kræver mere end andre, og det kan godt betale sig at bruge lidt tid på at finde den udbyder, der har den laveste lånerente. En kreditor du kan starte med at undersøge er Minifinans, som tilbyder et nemt, sikkert og billigt lån. Du kan læse mere om finansiering af boligrenovering ved at klikke her.

Få professionel hjælp til boligrenovering
Finansieringen er én ting at få styr på, men samtidig er det vigtigt at vælge en god håndværker til at udføre din boligrenovering. Mange håndværkere kan hjælpe til at give en god og kyndig rådgivning, så du kan træffe de rigtige beslutninger og på denne måde komme frem til det bedst mulige resultat. Resultatet kommer til at præge din hverdag i mange år frem, og derfor er det en god idé at tage sig god tid til at træffe de rigtige beslutninger, så du har den rigtige mavefornemmelse, når håndværkerne går i gang.

Ønsker du som boligejer at få inspiration til renovering af boligen, så kan du læse mere om boligrenoveringer her.


© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikelRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld