Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Slip for ventetiden med en tørretumbler

ANNONCE
Onsdag 1. november 2017 kl. 14:14

Slip for ventetiden med en tørretumbler
Arkivbillede


I dag har langt de fleste en vaskemaskine. Det er dog bare ikke alle, som har en tørretumbler...
.
Af Klaus Hansen

For nogle er en tørretumbler slet ikke nødvendig, men for andre er den smart at have, så man kan slippe for at vente på, at tøj og håndklæder bliver ordentligt tørt. Tørretumbleres benyttes især også af børnefamilier, hvor man kan have brug for hele tiden at have noget rent tøj til rådighed, eller af folk som bor i lejlighed, som ikke har mulighed for at tørre tøj hverken indenfor eller udenfor.

Tørretumblermarkedet er stort og kan være uoverskueligt
Er du førstegangskøber af en tørretumbler, kan det være noget af en opgave at gå på jagt efter den rette. Der er nemlig lidt flere ting, man skal tage stilling til ved køb af en tørretumbler, end hvis man sammenligner med andre hårde hvidevarer.

Først skal man være sikker på, at man vælger den rigtige model. Der findes nemlig hele 3 slags tørretumblere. Den første type kaldes en aftrækstørretumbler, og denne type kobles til husets eget ventilationssystem. Type nummer 2 kaldes en kondenstørretumbler, og den omdanner den fugtige luft til kondens, som derefter skal tømmes efter brug. Den sidste type er en opvaskemaskine og tørretumbler i én og kaldes derfor for vaske-tørremaskine. Den sidstnævnte type passer godt ind i lejligheder og små familier, hvor der måske hverken er behov eller plads til en almindelig tørretumbler.

Har man fundet ud af, hvilken type man skal have, kan man begynde at kigge på faktorer såsom energimærkninger, kapacitet, programmer, ekstrafunktioner og støjniveau. Når man begynder at få styr på de nævnte ting, kan man begynde at gå på jagt efter sin nye tørretumbler.

Find gode modeller online
Når man skal investere i noget nyt, kan det være rart at se anmeldelser fra andre brugere. Du kan derfor nemt og hurtigt finde de tørretumblere, som klarer sig bedst i test og får de bedste anmeldelser. På den måde kommer du tættere på din næste investering uden at lave en træls fejlløb.



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Politiet er klar til at opruste med flere ANPG-kameraer - Aalborg

- Lørdagens strømpris - Aalborg

- NEU vender tilbage i morgen - Aalborg

- Ældre kvinde blev offer for kontaktbedrageri - Aalborg

- Hundetyv omkring Netto i Lindholm - Aalborg

- Kom til aftenkaffe med Pia Olsen Dyhr og Inger Støjberg - Aalborg

- Store Bededag - dengang og nu - Aalborg

- Brugsen satser på Bededag trods tab af million-omsætning - Aalborg

- AaB skuffede på udebane mod FC Fredericia - Aalborg

- Konfirmationsfesten stikker af i pris - forældre tror ofte, at prisen kun bliver det halve - Aalborg

- Oplev Jada på Grøn 2024 i Aalborg - Aalborg

- AaB mod FC Fredericia i aften - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld