Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Hjemmestrik hitter hos mange unge

Sponseret artikel
Torsdag 1. marts 2018 kl. 08:00

Hjemmestrik hitter hos mange unge
Arkivbillede


Mange forbinder strikkepinde, hæklenåle, garn osv. med bedsteforældre, mødre eller lignende, der kan benytte tid kombineret med snilde og kombination på at få lavet tøj, tæpper, betræk og lignende til dem selv, børn, børnebørn og lignende....
.
Af Klaus Hansen

Det er dog ikke længere noget, man blot skal koble til den ældre generation, da der er stadig flere unge, der begynder at udfordre sig selv med at strikke. Dette er der flere forskellige gode grunde til, og det er faktisk også nogle gode og spændende udfordringer, der er kombineret med strik, hækling og lignende.

Udfordringer med et tilfredsstillende og brugbart resultat
Når man begynder med at strikke som ung, vil man formentlig finde det en smule udfordrende i starten, men der vil ikke gå meget tid inden, man kan konkurrere med selv den fermeste og hurtigste strikker. Det handler først og fremmest om at kunne sætte sig ind i systemer og se en sammenhæng ud fra mindre bidder, hvilket faktisk kan være en sjov og spændende udfordring at tage op.

Det er også blevet ganske populært at have tøj på af strik, og det er blevet endnu mere moderne og populært at lave det selv, hvilket også er en grund til den stigende popularitet blandt unge. Man får ved at strikke, hækle osv. altså et godt produkt ud af det, man kan benytte sig af i skolen, på arbejdet eller lignende, hvor man både kan holde varmen og se godt ud.

Find inspiration og gode produkter online
Inden man begynder at strikke, skal man dog have fat i de rette værktøjer og produkter, hvilket blandt andet er gældende for strikkepinde, hæklenåle og garn. Garnet skal man vælge i henhold til, hvad man har i sinde at strikke, da nogle typer af garn egner sig bedst til nogle typer af tøj, mens andre typer af garn egner sig til andre typer af tøj, tæpper og lignende. Herudover vil der også være et spørgsmål om farven på de færdige produkter, hvilke naturligvis også skabes på baggrund af grundigt valg af garnets farve. Klik her for at finde gode værktøjer, et bredt udvalg af garn og en hel masse inspiration til dine kommende projekter.



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Lørdagens strømpris - Aalborg

- NEU vender tilbage i morgen - Aalborg

- Ældre kvinde blev offer for kontaktbedrageri - Aalborg

- Hundetyv omkring Netto i Lindholm - Aalborg

- Kom til aftenkaffe med Pia Olsen Dyhr og Inger Støjberg - Aalborg

- Store Bededag - dengang og nu - Aalborg

- Brugsen satser på Bededag trods tab af million-omsætning - Aalborg

- AaB skuffede på udebane mod FC Fredericia - Aalborg

- Konfirmationsfesten stikker af i pris - forældre tror ofte, at prisen kun bliver det halve - Aalborg

- Oplev Jada på Grøn 2024 i Aalborg - Aalborg

- AaB mod FC Fredericia i aften - Aalborg

- Sportens verden spist af med halvt ton overskudsris i Aalborg - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld