Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Tour de France vinderen Carlos Sastre gæster Triatland Rebild

Rebild
Mandag 24. april 2017 kl. 14:30

Tour de France vinderen Carlos Sastre gæster Triatland Rebild

.
Tour de France vinderen Carlos Sastre gæster Triatland Rebild den 6. – 7. Maj

75 ryttere får muligheden for at cykle med Sastre i Triatland Rebild 6. maj
- og alle har muligheden for at møde ham
I forbindelse med lanceringen af de to store nordjyske motionscykel-arrangementer Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic (2. og 3. september 2017) kommer Carlos Sastre på besøg og skal gennemkøre ruterne – og du kan komme med!

Lørdag d. 6. maj får alle nordjyske cykelmotionister muligheden for, at cykle en tur med Carlos og snakke med ham om den store sejr i Tour de France 2008 og efterfølgende kan man nyde en frokost på Comwell Rebild Bakker i selskab med tourvinderen.

Cykelturen starter og slutter hos Comwell Rebild Bakker og der vil blive cyklet i samlet flok med motorcykelsupport og følgebiler.
Det koster 250 kr. at deltage og for dette beløb får man:
• 2,5 times cykeltur med Carlos Sastre på ruten for Cykelstafetten Spar Nord samt Carlos Sastre Classic
• Der bliver kørt i to samlede grupper afhængigt af deltagerantallet, så alle har mulighed for at komme til at køre med Carlos på den 16 km lange rute, der forventes at gennemkøres 3-4 gange. Der vil blive mulighed for at køre så stærkt man kan op ad Hulvejen mod Comwell
• Høj sikkerhed med motorcykel-eskorte og følgebiler
• Frokost og talkshow samt meet & greet med Carlos Sastre
• Gode tilbud på deltagelse i Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic d. 2. & 3. september
• Alle deltagere vil automatisk deltage i lodtrækningen om en gratis start til Carlos Sastre Classic d. 2 september 2017
• Alle deltagere skal bære hjelm under cykelturen og har selv ansvar for at deres cykel er fuldt funktionsdygtig

Borgmester i Rebild Kommune, Leon Sebbelin,
- Uden at være ekspert på cykel-området, er det utvivlsomt en kapacitet, der kommer forbi Triatland Rebild i maj. Og som borgmester i en kommune der generelt har fokus på sundhed og udendørs aktiviteter, glæder det mig, at "Cykelstafetten", med et verdensnavn som Sastre i spidsen, har valgt de mange højdemeter ved naturskønne Rebild Bakker og Rold Skov som destination.

Tilmelding sker ved betaling via mobilepay på: 27 26 87 65 (Henrik Kirk) og der skal angives navne og mail på alle deltagere. Beløbet refunderes ikke ved udeblivelse.
Der er kun plads til 75 deltagere og pladserne sælges efter ”først-til-mølle-princippet”

Om Carlos Sastre – kunsten at række ud efter den umulige drøm
Hos enhver holdejer lever drømmen om føre en rytter til tops i Tour de France. Bjarne Riis og Team CSC var stærkt på vej i flere omgange. Først med Tyler Hamilton og Ivan Basso, siden med brødrene Schleck som stærke outsidere. Men da det endelig lykkedes for Riis at vinde verdens største cykelløb, var det med en mand, som ingen for alvor troede kunne magte den opgave.
Carlos Sastre er til dato den eneste rytter, som på et danskejet hold har formået at vinde Tour de France, da den nu 42-årige spanier i 2008 udnyttede alle konkurrenternes taktiske rådvildhed på sagnomspundne Alpe d’Huez. Smukkere kunne dét sådan set ikke gøres.

Allerede inden det glansnummer havde Carlos Sastre dog slået sit navn fast som en luksusløjtnant af fineste kaliber på Team CSC. Hvem der end var nomineret som kaptajn, kunne regne med Sastres aldrig svigtende støtte i de høje bjerge. Faktisk kan den lille spanier se tilbage på en karriere med ikke færre end otte top 4 placeringer i henholdsvis Giro d’Italia, Tour de France og Vuelta España. Det er en bedrift, ikke mange ryttere kan matche, men det er omvendt også typisk for Sastre, at det imponerende CV er blevet kørt i hus uden de voldsomme armbevægelser.
Efter karriererstoppet i 2011 har Sastre valgt at fokusere på familien, sine to børn og sin fars cykel-akademi, hvor han selv trådte sine første pedaler på raceren.
- Jeg nyder min familie og slapper så meget af som muligt. I mange år var jeg altid på farten, så nu er det på tide at give noget tilbage til dem, lød det for få år siden, da Cyclingtips talte med den afholdte spanier.
En tur til Danmark og det cykelbegejstrede publikum er der dog altid plads til.

Program for lørdag d. 6 maj: Åbent for alle - men begrænsning på 75 deltagere til cyklingen
Sted: Comwell Rebild Bakker, Rebildvej 36, 9520 Skørping
Kl. 10:00 Velkomst ved arrangørerne af Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic
Kl. 10.15 Briefing ved Henrik Kirk
Kl. 10.30 Afgang fra Comwell Rebild Bakker
Kl. 13.00 Tilbage ved Comwell Rebild Bakker
Kl. 13.15 Frokost og talkshow med Carlos Sastre
Kl. 15.00 Tak for idag

Carlos Sastre´s besøg i Danmark arrangeres i tæt samarbejde med Spar Nord, Triatland Rebild og Comwell Rebild Bakker.
Du er som journalist eller borger altid velkommen til at kontakte os for en udtalelse, baggrundsviden eller andet, du måtte have brug for. Vi har samlet kontaktoplysninger, vores sociale medier og nyttige links til blandt andet dagsordner og høringer.

Om Rebild Kommune
Med lidt under 30.000 indbyggere er Rebild Kommune en af de mindre kommuner i Danmark. Vi er placeret i hjertet af Himmerland midt i en enestående smuk natur og tæt på det nye regionscenter i Aalborg. Via motorvejen og tognettet med nærbane og IC3...© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Læringslokomotivet i dialog med unge og forældre - Rebild

- Rebild Vandrerhjem varmer op til jubilæum - Rebild

- Nordjyske virksomheder spejder mod Norge - Rebild

- Pengeregn over Borremose Erhvervsefterskole - Nørager

- Skoleeleverne i Rebild: Ja tak, til mere bevægelse i dagligdagen - Rebild

- Farver i Rebild Taekwondo Klub - Rebild

- Mulighed for indvinding af mere grus og sand i Siem Skov - Råstofplan vedtaget

- Susanne Zimmer udstiller acrylbilleder i Rotunden i maj - Skørping

- En aften i høj-bælternes tegn - Skørping

- Generalforsamling og sæsonafslutning - Terndrup

- Forårets sidste koncert - KulturStationen Skørping

- Popkorn til Rebild Taekwondo Klub - Rebild

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld