Del på Facebook   Print siden  

Danskerne vil have frihed og fleksibilitet

Aalborg
Torsdag 28. september 2017 kl. 11:30

Danskerne vil have frihed og fleksibilitet
kilde Regus


Voksende trend: Fleksible vilkår er fremtiden på arbejdspladser
Danskerne vil have frihed og fleksibilitet

.
Voksende trend: Fleksible vilkår er fremtiden på arbejdspladser
Danskerne vil have frihed og fleksibilitet

Der er behov for, at fremtidens arbejdsplads er fleksibel. Det mener mange arbejdsgivere og -tagere, men det stiller store krav til virksomhederne, som i løbet af de næste år står overfor at skulle finde nye løsninger, der imødekommer medarbejderne og deres ønsker.
Flere og flere danskere stiller krav til deres arbejde. Især kravet om den fleksible arbejdsplads giver genlyd. Danskerne ønsker en alsidig hverdag, der ikke nødvendigvis ligner den foregående, og det har nu fået flere store virksomheder til at sætte fleksibilitet på dagsordenen. Københavns Kommune har tidligere i år vedtaget, at de vil forsøge sig med fleksibel arbejdstid, hvilket har resulteret, i at flere andre kommuner nu også vil tage stilling til fleksibel arbejdstid.

Flytbart kontor

En anden måde at skabe fleksibilitet i hverdagen er ved at udfordre den traditionelle fysiske arbejdsplads. Hvis virksomheden tilbyder alternative kontorløsninger giver det medarbejderne en større medbestemmelse og direkte indflydelse på deres hverdag. Noget tyder da også på, at den fysiske placering af kontoret har stor betydning for danskerne. En undersøgelse om danskernes arbejdsvaner fra Analyse Danmark viser nemlig, at 6 ud af 10 (61%) engang i mellem eller ofte arbejder andre steder end deres faste arbejdsplads. Undersøgelsen viser også, at tiden væk fra den faste arbejdsplads er dyrebar for danskerne. Således svarer over halvdelen af de adspurgte (54%), at muligheden for at kunne arbejde væk fra deres faste plads er vigtig eller meget vigtig.
Med Aalborg (og resten af verden) som arbejdsplads

Hos Regus, der er en af verdens største udbydere af fleksible kontorløsninger med op mod 3000 kontorhoteller på verdensplan, mærker de også en stigende interesse for den fleksible arbejdsdag. De har allerede etableret kontorhoteller i København og Odense, og med overtagelsen af et kontorhotel i City House i det centrale Aalborg, får også nordjyderne mulighed for at gøre deres arbejdsliv mere fleksibelt.
Patrik Ölvebäck, Country Manager hos Regus i Danmark og Sverige, er glad for at kunne imødekomme danskernes efterspørgsel: ”Med tilføjelsen af et kontorhotel i Ålborg kan vi tilbyde både selvstændige og virksomheder i hele Nordjylland et verdensomspændende netværk af kontorløsninger, der er skræddersyet efter deres behov. Det sikrer nem og effektiv adgang til at arbejde, hvor man vil, og når man vil – og dermed ikke kun i Ålborg.”

En af dem, der benytter sig af kontorhotellet i Aalborg, er Flemming Qvist, CEO for headhunterfirmaet, Qvist Search. Han er også glad for muligheden for det flytbare kontor: ”Regus giver mig og mine medarbejdere en unik mulighed for at arbejde i hele landet og dermed møde kunderne, hvor de er. Samtidig er jeg garanteret den samme kvalitet af service i både Danmark og udlandet. Det giver en frihed til at fokusere på selve forretningen og ikke alt det administrative, såsom lejekontrakt, rengøring og logistik. Det ser jeg som en fordel for især de mindre virksomheder, der ønsker vækst”, siger Flemming Qvist.


Se mere om Regus her


© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikelRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld