Del på Facebook   Print siden  

Gør kvarteret mere børnevenligt

sponsorerede artikler
Mandag 26. marts 2018 kl. 18:00

Gør kvarteret mere børnevenligt
Arkivbillede


Stort set alle børnefamilier drømmer om at bo i et børnevenligt kvarter. Et børnevenligt kvarter er karakteriseret som et, der er godt at bo i, hvis du har børn....
.
Af Klaus Hansen

Dette kan for eksempel være, hvis det ligger tæt på en skole, og hvis området tilbyder en masse gode fritidsaktiviteter for børnene, som for eksempel sportsklubber eller ungdomsklubber. Derudover er et kvarter ekstra børnevenligt, hvis det tilbyder grønne områder eller legepladser, hvor børnene har mulighed for at lege og opholde sig. Mange huse er tilknyttet en grundejerforening, og i de fleste tilfælde vil denne forening blandt andet stå for, at gøre kvarteret mere børnevenligt.

Grundejerforeningen varetager interesser
Mange kvarterer har en grundejerforening, der karakteriseres som værende en sammenslutning af grundejerne i det specifikke område. En grundejerforening står for at varetage grundejernes interesser. Dette kan for eksempel være i forhold til kommunen, hvor de blandt andet kan have indflydelse på vedligeholdelse af vejene eller ændringer i selve byplanen. Derudover er det også grundejerforeningens opgave at stå for selve driften og vedligeholdelsen af private fællesveje, som for eksempel villavejen, men også eventuelle fællesarealer og fællesanlæg. Særligt fællesarealerne er vigtige for, hvor attraktivt kvarteret er. Et kvarter med gode fællesarealer er særligt populære for børnefamilier, da det giver god mulighed for, at børnene i kvarteret kan mødes og kan lege sammen.

Lav de perfekte fællesarealer
Hvis du er medlem af grundejerforeningen, kan du være med til at have indflydelse på, hvordan jeres fællesarealer skal indrettes. Først og fremmest kan det være en god idé at gøre fællesarealerne børnevenlige, da det kan gøre en masse godt for kvarteret. Det kan være med til at gøre kvarteret mere attraktivt, og hermed kan det være med til at få husenes værdi til at stige. Dette er en klar fordel for dem, der allerede ejer en grund i kvarteret.

I kan lave mange forskellige tiltag, som gør fællesarealerne mere børnevenlige, og som hermed gør kvarteret mere attraktivt for børnefamilier. Uanset hvor stort jeres fællesareal er, vil der altid være plads til en legeplads, og en fælles legeplads er i høj kurs blandt børnefamilier.

Det behøver ikke at være en dyr investering for jeres grundejerforening - få legeredskaber kan skabe de helt rigtige rammer for jeres fælles legeplads. I kan for eksempel investere i et gyngestativ, som kan sikre børnene mange timers sjov og underholdning, og som ikke kræver den helt store vedligeholdelse. Hvis I køber et gyngestativ i god kvalitet, kan det have mange års levetid.

En basketkurv er særligt populær blandt de større børn, og kan ligeledes sikre mange timers underholdning. Den giver mulighed for en klassisk basketballturnering, men også mange andre sjove spil, som kan spilles af få eller flere personer. For at lave de perfekte fællesarealer, er det vigtigt at lave noget for børn i forskellige aldre, som kan appellere til børnefamilier med børn i alle aldre.© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Dehydratoren tilbyder spændende tilberedningsmuligheder - sponsorerede artikler

- 3 steps til en sund privatøkonomi - sponsorerede artikler

- Lad varmepumpen klare opvarmningen - sponsorerede artikler

- Idéer til den bedste barselsgave - sponsorerede artikler

- Erfaren, kvalificeret og certificeret - sponsorerede artikler

- En tilstandsrapport er vigtig for dit boligsalg - sponsorerede artikler

- Energirenovering i boligen kan give besparelser på længere sigt - sponsorerede artikler

- Kom i gang med flot broderi - sponsorerede artikler

- iPhone XS, iPhone SX Max og iPhone XR ser dagens lys - sponsorerede artikler

- Black Friday – værd at vide - sponsorerede artikler

- JobConnection: en kvalitetsbevidst virksomhed, der vil frem i livet - sponsorerede artikler

- Rullegræs fra nordjyske marker - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld