Del på Facebook   Print siden  

3 grunde til ikke at udsætte dit næste bilsyn

sponsorerede artikler
Onsdag 13. marts 2019 kl. 12:00

3 grunde til ikke at udsætte dit næste bilsyn
Arkivbillede


Du kigger i kalenderen. Næste weekend er der gået 2 år siden dit sidste bilsyn, og det er dermed blevet tid til dit næste...
.
Men du har virkelig travlt i den weekend – der er familiekomsammen, du skal mødes med nogle venner, lørdag aften spiller dit yndlingsfodboldhold.

Undskyldningerne (valide eller ej) kan være mange, men der er i realiteten ingen grund til ikke at tage til det stressende bilsyn. Især ikke fordi det er så nemt at finde den nærmeste synhal – liste med bilsyn i Aalborg.

Hvorfor skal jeg ikke udsætte mit bilsyn?

1. Økonomisk. At skulle til bilsyn hvert andet år er en lov, så udskydelse af bilsynet kan føre til konsekvenser. Hvis du efter 2 omgange ikke kommer til bilsyn, så modtager du en bøde på 2000kr fra Færdselsstyrelsen. Hvis man fortsat ikke møder til bilsyn, så resulterer det i endnu en bøde på 2000kr og til sidst inddragelse af bilens plader – og det er virkelig ikke det værd. Hvorfor?

2. Sikkerhed. Bilsynet eksisterer for at sørge for, at din bil ikke er til fare for dig eller andre på vejene. De tjekker, om alt er som det skal være, så bilen ikke ender med at gå i stykker på en drastisk eller farlig måde. Din sikkerhed er trods alt vigtigere end tiden ved bilsynet.

3. Tiden. Tid er penge, men tiden du bruger ved bilsynet, betyder næsten ingen penge. Bilsynet tjekker ikke hver enkel detalje og fikser dem. Det er blot et syn af de overordnede, potentielle sikkerdsrisiko. De renser ikke hver rustplet eller vasker alle vinduer. Selve bilsynet kan tage så lidt som 20 minutter.

Bilsynet tager altså blot en lille promille af dagens tid. Og som skitseret her kan det på ingen måde betale sig at udskyde bilsynet – det er nemmere end nogensinde at få fikset.

© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Kend dine køkkenknive - sponsorerede artikler

- God rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom - sponsorerede artikler

- Få 4 tilbud på din fragtopgave og spar op til 75 % - sponsorerede artikler

- Fanø byder på en aktiv naturferie - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du let og hurtigt rundt i Aalborg - sponsorerede artikler

- Vil du starte som biavler? Læs med her - sponsorerede artikler

- Derfor er en løftekran vigtig i et byggeri - sponsorerede artikler

- Boost salget med Webshipper - sponsorerede artikler

- Det skal du gøre, når et familiemedlem dør - sponsorerede artikler

- Find den helt rigtige gave til ham - sponsorerede artikler

- Stor prisforskel hos bedemænd i Aalborg og omegn - sponsorerede artikler

- Ondt i livet? Find psykologhjælp online - sponsorerede artikler