SSB FIK VENDT 0-2 – OG SLOG B52´s FØRERHOLD 4-3

Hattrick af Matias Bøgvad – men Lassen blev matchvinder
-
Nyt opgør i Top-5 kl. 13 lørdag 21. maj: SSB-Gug
-
Allerede efter et kvarters spil var hjemmeholdet bagud med B52-mål i det 8. og 13.minut, men SSB'erne blev vækket af pinsedvalen med to hurtige scoringer af Matias Bøgvad Appel i henholdsvis det 28. og 30. minut – således var pausestillingen 2-2.
Det endte med et hattrick af Matias Bøgvad Appel, da han i det 55. minut sendte bolden i nettet til 3-2, men kun tre minutter senere havnede et velrettet B 52-langskud i det ene målhjørne – uden chance for målmand Simon Jensen.
I den sidste halve time formåede ingen af de to mandskaber at mobilisere et afgørende pres. Mod slutningen var B52'erne dog nærgående flere gange og i en enkelt situation måtte Simon Jensen afværge med en fodparade.
Det var da også lidt tilfældigt, at Michael Lassen blev matchvinder i dommer Nicolai Lauridsens tillægstid. Han opfangede bolden efter en tackling, fangede B52'ernes reservekeeper (Rasmus Køhrsen er i karantæne) på det forkerte ben, og sendte ”en flad bold” i mål, hvilket selvsagt udløste stor jubel i SSB-lejren.
Her kan man nu se tilbage på tre sejre (to gange 5-0 plus pinsens 4-3) på stribe inden lørdagens hjemmekamp mod Gug B, som blev besejret 2-1 i den omvendte kamp.