Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Fodboldklubben SSB på millionjagt

Storvorde
Tirsdag 31. maj 2016 kl. 07:00

Fodboldklubben SSB på millionjagt

.
Tekst: Bruno Larsen

En kunstgræsbane er en bekostelig facilitet, men en nødvendighed, hvis man vil sikre optimale betingelser for nutidens fodboldudøvere. På arealer ved Storvorde-Sejlflod Boldklub (SSB) på Tofthøjvej vil et sådant anlæg beløbe sig til flere end tre mio. kroner.
Selvom Aalborg Kommune har givet tilsagn om et tilskud på to af millionerne, så står SSB overfor en væsentlig opgave, der nok skal tære på klubbens frivillige kræfter.

Fire græsrødder
Men de mange ledere ser ikke fremskaffelsen af mindst én mio. kroner som en umulig mission, og en kvartet med formand Sten Kristensen i spidsen er nu i fuld gang i håb om, at projektet kan virkeliggørelse i løbet af det næste års tid. De tre andre er Nels Sørensen, Lars P. Frisk og Thomas Jensen.
Sidstnævnte fortæller, at der er tænkt mange tanker om pengeindbringende aktiviteter. - Vi får sikkert mange ting i spil – ikke kun målaktier og sponsorcykelløb, og alle forslag er velkomne, siger Thomas Jensen på vegne af arbejdsgruppen, der i forbindelse med weekendens kræmmermarked i Storvorde, lancerede en slags husstandsindsamling.

Støttefond etableret
- Vi har oprettet en kunstgræsfond. Der gives fradrag for støttebeløb i form af indbetalinger til denne fond. Fradragsprocenten i Aalborg Kommune er 29,38, så ved 1000 kr. reduceres egenbetalingen til 706 kr. Indbetalinger indberettes automatisk til SKAT, oplyser Thomas Jensen.
De fire i arbejdsgruppen ser umiddelbart bort fra optagelse af lån og kapitalisering af frivillig arbejdskraft. Den sidstnævnte mulighed vil begrænse sig til jord- og terræn-arbejde, for i den sidste ende vil kunstgræsbanens hovedentreprenør stå med ansvaret.
Heldigt nok for projektmagerne er det udpegede areal på SSB's anlæg klassificeret som landbrugsjord. Derfor er der ikke krav om jordbundsprøver, og overskydende jord kan umiddelbart flyttes til nærliggende marker.
-
Foto:
SSB-formand Sten Kristensen er i spidsen for en arbejdsgruppe, der skal virkeliggøre klubbens planer om en kunstgræsbane.



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- AaB henter slovakisk angriber i Nürnberg - Sport

- Triathlonstævne er klar til motionister og danmarkseliten - Aalborg

- Forårsfacit fra SSB - Storvorde/Sejlflod

- Fodboldklubben SSB på millionjagt - Storvorde

- Et gyldent kvarter reddede Gudumholm i Vive - Gudumholm

- Døtre i alle aldre "tyvstarter" det 28. kræmmermarked - Storvorde

- Chance for revanche - Storvorde

- SSB FIK VENDT 0-2 – OG SLOG B52´s FØRERHOLD 4-3 - Storvorde

- Superligakamp afviklet i god ro og orden - Aalborg

- Kongerslev dumpede mod Gudumholm - Sport

- Sommersejr i Viborg - Sport

- Skandinavisk fight ved DM-næstenpremiere - Rally Cross & Cross Kart

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld